SOPN eist onmiddellijke stopzetting chemtrails

Afgelopen weken werden de alternatieve media wederom overspoeld met meldingen van chemtrails uit heel Nederland en België. Wat wordt er in ons luchtruim gespoten? En hoelang pikken de burgers het nog? Mensen hebben er last van. “Op vrijdagmiddag weer een massale chemtrailactie boven Amsterdam, we staan er met de buren naar te kijken” schreef één van onze participanten ons vorige week. Waarom bedrijft Nederland als een van de weinige landen ook hierin struisvogelpolitiek? Bekijk de video’s en informeer jezelf!

Bewustzijn Eerder vroegen veel bezorgde Grieken de Griekse luchtmacht om opheldering over de mysterieuze condenssporen aan de hemel. Zij denken dat de regering hun bewustzijn probeert te beïnvloeden. Het begrip chemtrails is een neologisme dat is ontstaan door samentrekking van de woorden ‘chemisch’ en ‘contrails’ (condenssporen). Het komt echter zelden voor dat landen zich er officieel over uitlaten. Uit een Brits overheidsrapport uit 2002 is gebleken dat tussen 1940 en 1979 grote hoeveelheden chemicaliën, waaronder zink- en cadmiumverbindingen, en bacteriën over de Britse bevolking zijn uitgesproeid via vliegtuigen als onderdeel van een geheim militair programma, schreef de Britse krant The Guardian in dat jaar.

Onderstaande Nederlands ondertitelde video geeft heel veel informatie, informeer jezelf. What In The World Are They Spraying?:

[youtube_sc url=”http://youtu.be/LeVK1gwjUhE”]

Het sproeien van chemtrails is allang toegegeven Wist je dat de Nederlandse overheid en de Nederlandse mainstream media als één van de zeer weinigen op deze planeet nog steeds struisvogelpolitiek bedrijven ten aanzien van de openlijke besproeiingen met chemtrails? De Duitse regering heeft dit een aantal jaren geleden al toegegeven, evenals de Engelse regering, en recentelijk ook de Verenigde Naties. Chemtrails is een verzamelnaam voor de heimelijke toepassingen van geo-engineering, cloudseeding, weermodificatie, solar radiation management, het experimenteel uitsproeien van ziekten en het experimenteel uitsproeien van nanotechdeeltjes en chemicaliën. Meer over chemtrails: Diverse gedeelde links van de Belfort Group, een artikel in Skepter uit 2004 waar de toenmalige SOPN (als Persburo) reeds de toenmalig minister-president Balkenende informeerde en verder een artikel op Herstel de Republiek waar o.a. bericht wordt over het Olgacom-project. Maar ga ook zelf op zoek op internet.

De SOPN staat voor 100% openheid vanuit de overheid naar de burgers. Ook Duitsland informeert haar bevolking over Chemtrails (ondertiteling is nog niet beschikbaar).

[youtube_sc url=”http://youtu.be/ZpftoEG7ZR4″]

SOPN wil chemtrails uitbannen Voor de SOPN zijn chemtrails een belangrijk punt in het partijprogramma. De partij wil per direct een algeheel verbod op het uitsproeien van chemicaliën vanuit vliegtuigen. De SOPN wil dat vliegtuigen die chemtrails sproeien door de luchtmacht worden tegengehouden. SOPN heeft inmiddels schriftelijke vragen gesteld en eist antwoorden van de verantwoordelijke ministers.
In het SOPN partijprogramma wordt het als één van onze voorgestelde beleidswijzigingen als volgt weergegeven: Verbeteren van de luchtkwaliteit. Er komt per direct een algeheel verbod op het uitsproeien van chemicaliën vanuit vliegtuigen. Dat sproeien is zichtbaar als de strepen in de lucht die niet snel oplossen (zoals de uitlaatgassen van vliegtuigen, genaamd condenssporen of ‘contrails’), maar juist urenlang zichtbaar blijven en steeds verder uitwaaieren (waaraan de aanduiding ‘chemtrails’ is gegeven). Boven het Nederlandse grondgebied zullen chemtrails sproeiende vliegtuigen door de luchtmacht worden tegengehouden. Ook andere luchtvervuilers zullen worden aangepakt met fors aangescherpte wet- en regelgeving. Zwaar vervuilende motorvoertuigen worden niet langer toegestaan op de Nederlandse wegen en zullen eveneens bij de landsgrens worden tegengehouden.

SOPN wil 100% openheid SOPN refereerde al eerder in een artikel over schijnjournalistiek van pcm kranten over deze heimelijke toepassingen. Wanneer de SOPN schrijft over chemtrails, dan wordt daarmee niet iets vaags in de sfeer van complottheorieën bedoeld, maar dan wordt gedoeld op de daadwerkelijke feiten die niet meer ontkend kunnen worden.

De SOPN is dus daadwerkelijk de partij voor openheid, natuurzuiverheid en gezondheid. Er zijn enorm veel foto’s en video’s van chemtrails waarbij het duidelijk is dat er vanuit vliegtuigen een dikke laag synthetische wolken wordt verspreid, in tegenstelling tot de chemtrail ontkrachtende foto die door de vier dagbladen geplaatst werd. Ook zijn er foto’s beschikbaar van sproeitanks aan boord van vliegtuigen en sproeimechanismen die onder het vliegtuig zijn gemonteerd. Daarnaast zijn er bedrijven (met websites) die gespecialiseerd zijn in het sproeien met vliegtuigen om zodoende kunstmatige wolken te creëren.

bron www.sopn.nl