just one thought away from, slechts 1 gedachte verwijderd van..

Mensen die schreeuwen dat ze die onzin ( bewustzijngerelateerd) niet nodig hebben en ”met beide benen op de grond staan” , ”ik ben gelukkig” roepen, missen vaak de essentie.  Opvallend daarbij  is dat deze mensen ervan overtuigd zijn dat zij hun gedachten zijn en (daarmee) een zeer beperkend geloofsysteem/ paradigma  hebben. Wat een gemiste kansen!  Het ”huis” staat  op een verkeerd fundament, staat op instorten/ wordt nimmer herbouwd.  Men is zich Zelf kwijt. De schuld ligt uiteraard buiten hun en het  nieuwe slachtoffer is geboren, telkens weer het eigen levensgeluk (onbewust) ondermijnend.
Onbewust bijgelovig, onbewust jalours, onbewust haatdragend, onbewust angsten, onbewust woede, onbewust ego-istisch/zelfzucht op de voorgrond, niet hier en nu, rennend op de horizontale dimensie(  tussen verleden en toekomst =niet Nu), van de ene soapserie naar de andere, blijvend die beperkingen versterken. Wat een verduistering!

Mooi simpel uitgelegd op http://www.thoughtandbelief.com/the-secret-of-reprogramming-your-belief-system.html hoe  ”dingen” werken.

Just one thought away from, slechts 1 gedachte verwijderd van.. zeg maar wat je wilt,  je hebt namelijk altijd gelijk!

Ik wens je veel geloof, hoop, liefde, verlangen, romantiek en enthousiasme en mooie plannen!