De weg naar de top loopt via het centrum’ .. Ralph Waldo Emmerson

Oorlog groeit voort uit de wens van het individu om voordeel  te behalen ten koste van zijn medemens- Napoleon Hill.

War grows out of the desire of the individual to gain advantage at the expense of his fellow man.
Competitie, kapot concureren, de ander sneller af willen zijn, winstbejag van grote bedrijven ten koste van,  andere ego-gerelateerde zaken, deze groeien voort uit de wens van een individu of groepje mensen voordeel te willen behalen ten koste van zijn medemens,  vaak ten koste van de natuur.
Daarentegen zijn er veel positieve mensen die – in tegenstelling tot competatief – scheppend bezig zijn en vanuit het hart, creatie, groei,  duurzaamheid en respect voor de natuur -inspelend op wensen/ behoeften – vorm geven aan meer plezierige wereld en daarmee werkelijk het verschil maken. Win – Win
Waar kies je voor?
It all has to do with become aware of your self, your thoughts and principles.
Benader je zelf zoals je graag wilt zijn en je zult zo worden.
We can make that change, that difference.
‘De weg naar de top loopt via het centrum’ .. Ralph Waldo Emmerson