Helpt u mee om het verouderde door de commerciele banken ingevoerde geldsysteem weer voor de mensen te laten werken?

Link

40.000 handtekeningen zijn nodig om publieke geldschepping op de politieke agenda te zetten.

http://www.burgerinitiatiefonsgeld.nu/

Geld is van ons allemaal, en dient door de overheid gecreëerd te worden

George van Houts
De Verleiders – tekstschrijver

Ongelijkheid neemt toe. Private banken hebben het privilege om geld te creëren en vragen rente over het gecreëerde geld. Overheden hebben tekorten aan geld en verhalen dat op de burgers door bezuinigingen. Ecologische problemen worden niet aangepakt door geldgebrek.

De oorzaak van de ellende waar we nu in zitten is gelegen in de manier waarop geld gecreëerd wordt: door private banken. Banken zijn commerciële ondernemingen die uit zijn op korte termijn winstbejag. Dat is hoogst ongezond voor onze samenleving.

Toch kan het anders en aanzienlijk beter. En snel ook! Door één ‘overnight’ actie gaat het roer definitief om. Daar wordt u als burger beter van. Per omgaande.

Wat gaat u ervan merken nadat de verandering een feit is:
1.Belastingverlaging en/of burgerdividend
2.Stabiele prijzen (geen verhogingen meer)
3.100% Gegarandeerd en waardevast spaargeld en pensioen
4.Eerlijker verdeling van de welvaart
5.Een milieu aanpak waar onze kleinkinderen ons heel dankbaar voor zullen zijn

Nu vraagt u zich natuurlijk af wie dat allemaal gaat regelen. Wel, van de banken sector hoeven we niets te verwachten. Die gaan echt hun kip met gouden eieren niet slachten. Het zal dus van de politiek moeten komen. En, zelfs al hebben politici grote voordelen bij een veranderd monetair systeem, tot nu toe ziet het er niet naar uit dat ze het ook zullen gaan doen. We zullen hen dus een handje moeten helpen. Vandaar dit initiatief waarin wij het Nederlandse parlement oproepen de problematiek rondom geldschepping daadkrachtig aan te pakken. Daar hebben we uw steun voor nodig.

U kunt meehelpen het verschil te maken door deze petitie te tekenen op www.burgerinitiatiefonsgeld.nl !

Healingsoundmovement de aandacht waard!

Gastcolumns: Healingsoundmovement de aandacht waard!

Door 9 april 2013 Oprichter Want-to-Know  http://www.wanttoknow.nl/

Drs. John Consemulder is afgestudeerd neuropsycholoog en bewustzijnsonderzoeker, alsmede muziekproducent, componist en live-artiest. Hij geeft ook lezingen en workshops, waarbij hij verbanden legt tussen esoterie, spiritualiteit en -zoals hij dat zo mooi omschrijft-, de ‘nieuwe’ wetenschap. Toen John Consemulder deze site zijn steun toezegde, zo’n 4 jaar geleden, voegde hij ook meteen de daad bij het woord. Hij schreef een aantal artikelen die je hier op WantToKnow.nl/.be nog terug kunt vinden.

healingsoundmovement logoJohn was ook één van de eersten, die heel duidelijk maakte, zeker ook vanuit wetenschappelijk oogpunt, dat de farmaceutische industrie geen eerlijke partner is voor overheid noch burgers, zeker in het kader van de inmiddels uitgerolde vaccinatie-agenda. De agenda van ‘Big Pharma’ om geld en macht te verwerven, en hun, mogelijk verborgen, agenda om veel dieper in te grijpen in het menselijk leven op Aarden, staat haaks op de behoefte van de burger en ook de overheid om juist zónder pillen en poeders door het leven te gaan! De kracht van het menselijke lichaam en het bijbehorende immuunsysteem dienen ‘slechts’ te worden gestimuleerd in plaats van geïnjecteerd. En dan hebben we het hier natuurlijk over vaccinaties, die ‘mensen helpen gezond te blijven’… En over vaccinaties die mensen helpen hun angsten te ‘bestrijden’..

Het was John Consemulder die zijn brede spectrum aan kennis, inzichten en ervaring aanbood om WantToKnow te helpen groeien en ook háár lezers te bereiken. Kijk nog eens naar de artikelen terug die John schreef, als neuro-psycholoog, maar vooral als mens, vader en wereldburger.. HIER vind je het resultaat van de zoekopdracht die op zijn naam tevoorschijn komt op deze site. Kijk eens naar zijn artikelen en lees ze, zo je dat nog niet gedaan zou hebben. Het is een eer John hier het woord te geven en hem zijn werk voor ‘Healingssoundmovement’ te laten presenteren. Ook dit werk verdient het namelijk om vol de aandacht te krijgen die het verdient.

John’s opmerking dat alles wat mensen doen zou mogen worden afgezet tegen wat hij ‘VIT’ noemt, klinkt nog niet zo gek in onze oren. En met ‘VIT’ bedoelt John dan ‘Verantwoord’, ‘Integer’ en ‘Transparant’. Deze 3 begrippen gelden in dit verband zeker voor de farmaceutische industrie, die – zo lijkt het- niet in staat is haar VIT-heid ten opzichte van haar medemensen en overheden aan te tonen. Maar genoeg achtergronden, laten we John naar de voorgrond trekken; hier is zijn verhaal over zijn prachtige initiatief ‘Healingsoundmovement’..!

John Consemulder in gesprek met Johan Oldenkamp (links)

Een typische pose voor John Consemulder: in geanimeerd gesprek geraakt met een persoon die een ‘goed verhaal’ te vertellen heeft. (In dit geval Johan Oldenkamp (links))

x

* * *

x

‘The (r)Evolution Will Be Televised!’

x

xOver Healingsoundmovement Tv

2013 © Drs. John Consemulder

x

Sinds een paar jaar produceer en presenteer ik het nieuwe HealingSoundMovement-TV programma op Duurzaam24.tv. Het gaat dan om inspirerende en bewustmakende programma’s over Duurzaamheid en MVO, Gezondheid, Bewustzijn, Spiritualiteit en Nieuwe Wetenschap! Alles over een eenheidsgerichte en werkelijk Duurzame Wereld voorbij de ‘waan van de dag’!

'Blauwdruk' een 'leesbaar boek over energetische wetenschap voor jou en mij.

‘Blauwdruk’ een ‘leesbaar boek over energetische wetenschap voor jou en mij.

‘Van Rups Tot Vlinder’.. Het eerste boek dat ik als klein kind las en steeds weer opnieuw leende bij de plaatselijke bibliotheek, omdat ik het zo indrukwekkend vond, was een klein boekje met mooie plaatjes. Het boek beschreef hoe een rups zich op een magische wijze wist om te toveren tot een vlinder. Toen ik vele jaren later mijzelf als groot kind had omgetoverd tot neuropsycholoog, auteur, spreker, onderzoeksjournalist en muziek/events/radio/TV producer, begreep ik dat deze symboliek prachtig weergaf welke metamorfose en ontwikkeling ikzelf aan het door- en vervolmaken was. Uiteindelijk is het thema van de rups die verandert in een vlinder de afsluitende tekst geworden in mijn boek ‘Blauwdruk’ (Ankh-Hermes, 2008 (klik op illustratie hiernaast voor info))

Ik realiseer mij nu dat de puzzel, waarvan ik niet wist dat ik die aan het maken was, inmiddels op zijn plek valt, omdat de ‘vlinder’ zich steeds meer gaat en mag manifesteren. Ik besef nu ook dat dit thema van verandering , ontwikkeling en evolutie een thema is wat weerspiegeld lijkt te worden in de bijzondere tijd waarin we nu leven. Een tijd van wereldwijde crisis op allerlei denkbare terreinen. Een crisis die daarmee ook een grote kans voor echte verandering, daadwerkelijke transformatie biedt! Een tijd vol met prachtige kansen dus en een positieve overgangstijd in mijn ogen. Waarbij de laatste slok uit de gifbeker omgezet wordt naar een stralende nieuwe dageraad, die een tijd van bewustwording, een tijd van bewust-zijn aankondigt. Een tijd ook waarbij de een-heid zal worden hersteld…!

Via mijn nieuwe initiatief ‘HealingSoundMovement’ en de TV-programma’s die ik hiervoor maak, probeer ik deze bewust-wording en trans-formatie te versnellen, de menselijke evolutie een handje te helpen. Met de hulp van vele andere pioniers en bewustmakers (waarbij ik het gevoel heb, daarbij vaak op de schouders van reuzen te staan of misschien wel op de vleugels van vele monarchvlinders) probeer ik de ‘omgekeerde wereld’ die volledig aan het doordraaien is, een slag ‘terugwaarts’ in de toekomst te geven..! Want de Nieuwe Wereld en de Nieuwe Realiteit, dat zijn wij allen samen als individuele bewuste personen.

John en echtgenote Renske. Of van links naar rechts.. Renske met echtgenoot John..

John met echtgenote Renske. Of van links naar rechts.. ‘Renske met echtgenoot John’..

Hoe werkt Healingsoundmovement? Via de 5 centrale peilers Gezondheid, Spiritualiteit, Bewustzijn, Nieuwe Wetenschap en Duurzaamheid, probeer ik inhoud te geven aan mijn diep gekoesterde wens om een échte bijdrage te leveren aan het Echte Nieuws. En of dat gelukt is, mag jij bepalen, ik kan slechts datgene aanbieden wat ik tot op heden heb geproduceerd: inmiddels meer dan 100 TV-interviews met diverse unieke mensen. Ik hoop dat ik hiermee de hoofden en harten van vele mensen heb verwarmt en in de toekomst mag blijven verwarmen.

Om een voorbeeld te geven van de grote diversiteit aan TV-gesprekken met kopstukken die verbonden zijn aan de 5 peilers van HealingSoundMovement TV (en die als geheel een goed beeld vormen van het proces dat wij mensen doorlopen om van rups te transformeren top vlinder) , volgt hier een ‘stevig  overzicht van de geïnterviewde personen, voor mogelijk een  beeldvorming:

Bruce Lipton, Akiane, Dr. Konstatin Korotkov, Lynne McTaggart, Richard Hoagland, Dr. Eric Pearl, Keisha Crowther, Dr. Paul LaViolette, Janet Ossebaard, Peter Toonen, Peter Levenda, Richard Dolan, Hans Andeweg, Gerrit Teule, Janosh, Henk Franssen, Desiree Rover, Jannes Koetsier, Ramana, Bert Janssen, Heather Clewett, Dr. Jude Currivan, Zacciah Blackburn, Ronald Jan Heijn, Peter Vereecke, Sandra Hileard, Johan Oldenkamp, Robbert van den Broeke, David Icke, Prof. Dr. Ervin Laszlo, Roy Martina, Dannion Brinkley, Dr. Thornton Streeter, Kimberly Schipke, James Tyberonn, Marije Oostindie, Sonja Buijs, Agnes van den Berg, Estaryia, Isha Judd, His Holiness the 17th Karmapa Trinley Thaye Dorje, Tenzin Wangyal Rinpoche, Lama Gawang Rinpoche, Tulku Sonam Choedup Rinpoche, Grandfather Tlakaelel, Robert van Harten, Tamara Doloechanova, Dmitry Orlov, Konstatin Pavlidis, Prof. Alexander Trofimov, Prof. Vladimir Voeikov, Annette Beerens, Magdalena van den Berg, Sara Kyro Wissler, Anna Maria Palsdottir, Jemma Hawkins, Douwe Beerda, Froukje Strik, Fransje de Waard, Jurgen Welsink, Suzanne Cornelissen, Wim Lips, Marc Janssen, Prof. Dr. David Aldous, Norman Goodyear, Prof. Matthijs Schouten, Bram van de Klundert, Henk Kieft, Ad Broere, David Wolfe, Mischa Phillipsborn, Lea Manders, Eduardo Chianca Rocha, Dr. Herman Koning, Dr. Joe Dispenza, Mark Smulders, Lucas Slager, Dr. Rauni Leena Luukanen Kilde, Ed Grimsley, Ferry Maidman, Grandma Chandra, Dr. Jan van Hemert, Pat Attenas, BearCloud, Kristin Burton, Carol Chandler, Jim Wagenaar, Drs. Marc Schechtl, Hayo Bol, Daniel Schechtl, Julian Kraaij, Dr. Wilfried van Walt van Praag, Wil van de Voort, Kathleen Ann Milner, Deva Premal & Miten, Prem Joshua, Jeroen van Putten, Shazrad Awyan,  Madhukar, Rupert Spira, Peter Fenner, Prof. Ulisse Di Corpo, Rita Carter, Amanda Feilding, en nog veel meer boeiende en unieke gasten die ook al voor onze camera verschenen.

John Consemulder in één van zijn elementen... Als DJ veelal transcendente muziek draaiend..

John Consemulder in één van zijn elementen… Als DJ veelal transcendente muziek draaiend..

Wat betekent Healingsoundmovement? En als we het dan toch over beeldvorming hebben; misschien is het goed om op dit punt ook de naam HealingSoundMovement wat nader toe te lichten. Een aantal centrale thema’s binnen onze TV-programma’s hebben te maken met het feit dat wij zelf de eindverantwoordelijkheid kunnen terug nemen voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Dat wij onszelf kunnen ontwikkelen tot die vlinder die wij in essentie (bestemd) zijn. Daarvoor dient dus eerst heling in onszelf en vanuit onszelf plaats te vinden, vandaar de naam ‘Healing’. Deze naam staat verder ook voor gezonde biologische voeding, natuurlijke immuniteit, natuurlijke geneeswijzen, maar ook voor digitale biologie, elektromagnetische vormen van genezen, biofysiche benadering van gezondheid, homeopathie en nog algemener gezegd: van ziekte bestrijden naar gezondheid bevorderen! Ook hier zien we de overkoepelende kenmerken van Verbinding, Bewustzijn en Transformatie weer terugkomen (zoals dat bij al onze TV-specials lijkt op te gaan).

Als muziekproducent weet ik waar geluid voor staat. En dat ‘Sound’ kan staan voor natuurlijke, helende muziek en de kracht van de universele en verbindende Taal van Muziek. Maar geluid kan ook ingezet worden als een pure manier om te helen (soundhealing). Maar Sound staat voor mij vooral ook voor geluid (en licht) als draaggolf voor bewustzijn (zoals ik dat in mijn boek Blauwdruk beschrijf)! En Sound staat vooral voor het ‘Nada Brahma’ principe: de wereld IS geluid…

Renske Skils (zich hier 'verschuilend achter een orb) is altijd in 'movement'

Renske Skills (zich hier ‘verschuilend achter een orb) is altijd in ‘movement’

Een movement.. En dan zijn we nu bij het derde segment van de naam HealingSoundMovement beland: ‘Movement’. Omdat alles klank is, bestaat de werkelijke werkelijkheid op een fundamenteel niveau uit trilling. Trilling betekent per definitie ‘beweging’. Beweging als vibrerende fluctuacties scheppen vorm en beweging. Movement staat dus de immer vibrerende, veranderende, organisch voortbewegende Creatie en Manifestatie (en voortdurende Transformatie)!

En vanzelfsprekend staat die ‘Movement’ ook voor dans, bewegingsexpressie, gezonde bewegingen levensstijl, martial arts en vrijheid van uitdrukking in materie (zoals tot uitdrukking komt in het TV-programma ‘Duurzaam Bewegen’, een onderdeel binnen HealingSoundMovement TV wat wordt verzorgd door mijn vrouw Renske Skills. En over ‘movement’ gesproken: zij is professioneel zangeres, danseres, choreografe en gecertificeerd Healing Tao Qigong-instructrice. En samen met Renske ben ik ook verantwoordelijk voor ons WorldPeaceChild initiatief en WorldPeaceChild TV.

De revolutie zal WEL te zien zijn op TV..! De cirkel sluit zich weer nu we terug zijn bij het begin; bij de naam HealingSoundMovement TV en de subtitel ‘The (r)Evolution WILL Be Televised!’ Wat wordt hier mee bedoeld? In de jaren 1960 van de vorige eeuw was er een uitspraak die luidde: ‘The Revolution Will NOT Be Televised!’ Deze slagzin kwam in deze roerige en revolutionaire tijden tot stand toen duidelijk werd hoe krachtig en bepalend (maar vooral vaak beperkend) de rol van de media kan zijn voor de beeldvorming. Want via propaganda en het ‘masseren van de publieke opinie’ bleek het mogelijk om een groot deel van de mensheid aan te sturen door informatie (of desinformatie of het onthouden van de volledige informatie). Had Joseph Goebbels dit al niet haarfijn aangetoond in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog..?

Onze roerige tijden zitten vol met ‘crisis als kans’ en vragen om een andere aanpak; een aanpak die niet zozeer de ‘Revolutie’ van de daken schreeuwt, maar misschien eerder de ‘Evolutie’ een handje helpt. Want dat verandering voor een Betere Wereld nu meer dan ooit nodig is, dat blijkt wel uit het feit dat de mensheid zich niet echt heeft ‘ontpopt’ als een duurzame soort…!

transformationRups en de vlinder.. Mijn inziens kan de rups zich alleen maar holografisch ‘ontvouwen’ tot de prachtige vrije vlinder die zij in essentie via de blauwdruk van de rups al in zich draagt, als wij onze harde schijven die gevuld zijn met allerlei onjuiste of beperkende conditioneringen, opvattingen, overtuigingen en veronderstellingen en oordelen over onszelf en onze medemens en de werkelijkheid waarin wij (menen te) verkeren, eerst opnieuw formatteren. Inderdaad.. ‘format C’! Om vervolgens onszelf weer te ‘voeden’ met de juiste informatie en met een bewustzijn dat ons juist verbindt, in plaats van dat het ons verdéélt. Zodat wij als unieke individuele wezens allen op volledig eigen-wijze de ‘change-agents’ kunnen worden die in deze tijd zo hard nodig blijken te zijn.

Inspirerende, bewustmakende en transformerende informatie is de eerste stap tot een noodzakelijk verandering in perceptie. Een eenmaal gewijzigde perceptie kan weer tot een verruimd bewustzijn leiden. En een verhoogd bewust-zijn leidt dan vaak tot een ‘ruimer’ wereldbeeld. En een verruimd wereldbeeld draagt weer met zich mee dat wij beseffen dat wij allen werkelijk één-zijn. Wetenschappelijke paradigmaverschuivingen (ook ware revoluties die plotsklaps lijken door te breken, alsof het kantelpunt in de transitieperiode door een kritieke massa is bereikt!) en sociaal-maatschappelijke veranderingen zijn vaak het resultaat van een gewijzigd wereldbeeld en een volledig ander mensbeeld.

Kortom: de Natuurlijke Evolutie ligt precies op schema en valt niet tegen te houden! Vandaar de subtitel van dit artikel: ‘The (r)Evolution WILL Be Televised!’ Want soms gaat noodzakelijke verandering niet helemaal zonder slag of stoot, vooral wanneer er grote veranderingen op komst zijn. Het is (hoog) tijd voor een Nieuwe Wereld: een wereld die een stap terug gaat ‘de toekomst in’. De stap terug is de overgang van de Rups naar vreemdsoortige ‘soep zonder DNA’ (de stap terug in de toekomst die dient als tussenfase en overkoepeling van twee tijdsgeesten of wereldbeelden) die op een magische wijze zich om weet te toveren tot die ongelofelijke prachtige vrije Vlinder! Een wereld die voorbij de waan van de dag gaat en zich klaar maakt voor een prachtige nieuwe (Reali)tijd waar wij onze potentie volledig en in alle vrijheid en eenheid mogen en zúllen gaan leven…

En daarom maak ik deze programma’s…Opdat ook ik mij verder kan blijven ontwikkelen en zodat ook ik mij –net als jullie- niet meer hoef te verschuilen in mijn cocon!

Dank jullie wel voor je aandacht…

Drs. John Consemulder

healingsoundmovement.com

worldpeacechild.com

 

 

1 Reactie op: Healingsoundmovement.. de aandacht waard!

 • Dank je wel voor de oprechte steun en waardering Guido, die wordt hier gevoeld…

  Even aanvullend wil ik de lezers hier melden, dat ons laatste nieuws altijd te vinden is op onze News sectie op onze website.

  HealingSoundMovement Tv organiseert sinds kort ook maandelijks terugkerende thema ‘Ronde Tafel’ gesprekken met steeds 3 inspirerende en bewustmakende gasten (auteurs, sprekers, wetenschappers, experts, etc) met de mogelijkheid om live interactief deel te nemen aan een afsluitende paneldiscussie.

  De eerste HSM Tv-editie behandelde het thema ‘Vaccinaties & Immuniteit’ (met de gasten Desiree Rover, Door Frankema en dr. Hans Moolenburgh), de tweede editie ging over ‘Nieuwe Economie’ (met Ad Broere, Niels Verduijn en Peet Veerbeek) en de derde editie over de ‘Schadelijke) Biologische Effecten van Straling’ is op zondagmiddag 21 april aanstaande, met de gasten dr. ir. Michiel Haas, dr. Leendert Vriens en Hayo Bol.

  We willen jullie hier ook om steun vragen: Tv-specials organiseren, opnemen en produceren met meerdere camera’s kost veel geld. Wil je ons werk steunen, meld je dan aan als sponsor (met gegarandeerde zendtijd!) of doe een persoonlijke bijdrage, zodat wij ons werk kunnen voortzetten. Want de ervaring leert dat de grote veranderingen eerder van onderaf zullen komen, dan vanuit de regelgevingsautoriteiten en overheid die ‘in bed liggen’ met de industrie!

  Je kunt ook je steentje bijdragen door je bij ons aan te melden als publiek tijdens de opnames, waarbij je de kans hebt om werkelijk deel te nemen, je vragen te stellen en in contact te komen met anderen die net als wij ook echte oplossingen zoeken!

  Hieronder vind je alle informatie over de volgende editie van 21 april aanstaande (die daarna zal over ‘Gezonde Voeding & Superfoods’ gaan, , waarschijnlijk 12 mei, meer info volgt):

  http://www.healingsoundmovement.com/news/124/biologische-effecten-van-straling-3e-hsm-tv-debat-21-april-met-o.a.-michiel-haas-en-leendert.html

  Dank jullie wel en dank je wel Guido…

 

Overal wordt hij gevraagd om over zijn ideeën te spreken. Twee maal ”Latin Amerca – bussinessman of the year”,  in Time-magazin uitgeroepen tot ”global Leader of tomorrow”. Hij kreeg een Gastleerstoel op Harvard. Zijn naam: Ricardo Semler

Vertrouwen, openheid en liefde zijn begrippen die iedere manager doen huiveren. Toch werd deze Braziliaanse topondernemer er schatrijk mee. Iedereen wil weten welke toverformule hij heeft.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Snellere beelden op

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1323461

For the first time ever, Deepak Chopra and Eckhart Tolle are coming together to share their insight and wisdom, and discuss some of life’s biggest questions.

At this unique retreat, Deepak Chopra and the Chopra Center’s master educators will guide you in timeless practices for connecting to your deepest self, that wise aspect of your being that knows who you are, why you’re here, and how you can use your gifts for the greatest benefit and fulfillment of everyone in your life – including yourself.

This beautiful retreat is about slowing down and tuning into the peace of present moment awareness. Through the practice of Primordial Sound Meditation, Seven Spiritual Laws of Yoga, and other timeless tools, you will begin to:

 • Deepen your meditation practice
 • Reconnect with your deepest dreams and desires
 • Move beyond limiting beliefs
 • Experience the mind-body harmony of yoga
 • Find relief from stress and anxiety
 • Experience restful sleep and inner calm

bron: http://www.chopra.com/seduction/april2013?utm_source=SOS-Eckhart&utm_campaign=SOS130205&utm_medium=email#

Nieuwe oproep aan Justitie/ Rechtelijke macht en Jeugdzorg hun verantwoording te nemen inzake familie Van den Brink/Minkema.

Nieuwe oproep aan Justitie/Rechtelijkje macht & Jeugdzorg  om rechtvaardigheid voor de familie Van den Brink-Minkema te laten zegevieren. Werkelijk kennis te nemen van de onderzoeksresultaten van verschillende werkgroepen ( Morkhoven & Ben van den Brink & Journalist Arend Zeevat & Burgerministerie & Verontruste Vaders& betrokken Rechtbanken) en verder strafrechtelijk onderzoek in te stellen naar de daders  en deze niet langer hun straf te laten ontlopen.

Hieronder recente foto’s van Demi Jane (8) en Nirvana Selena van den Brink (14), dochters van Ben van den Brink en Leonie Minkema uit Schoorl. Beide meisjes zijn, zoals bij vele lezers reeds bekend is, uit het ouderlijke huis in Schoorl ontvoerd.

Wie haalde deze familie uit elkaar?  En wie houdt ze uit elkaar?

Voor meer informatie over ouders, kinderen en deze zaak, zie bericht 2 hieronder op deze website of raadpleeg de vele links hierover op http://www.argusoog.org/(of google Ben van den Brink).

Bron: http://www.verontrustevaders.nl/

Zie hier dossier Ben van den Brink

Zie hier het dossier Jeugdzorg

Voor het schokkende feitenoverzicht familie Van den Brink in het  Nederlands

http://www.argusoog.org/kort-feitenoverzicht-zaak-familie-van-den-brink/)

Engelse versie schokkend feitenoverzicht familie Van den Brink: http://hetuurvandewaarheid.info/2012/12/11/release-demi-and-nirvana-out-of-the-hands-of-the-satanists/